FACILITAIRE DIENSTVERLENING, ZOALS U DAT WENST

Naast het afnemen van onze facilitaire diensten in een door ons samengesteld pakket, biedt Trium tevens de mogelijkheid om deze diensten afzonderlijk in te zetten. Met ons à la carte-systeem selecteert u precies die diensten die op uw specifieke facilitaire situatie van toepassing zijn. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Dat is maatwerk. Dat is Trium. Vul het offerteformulier onderaan deze pagia in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

~ Facility scan

Laat uw afzonderlijke facilitaire processen verdiept doorlichten voor nieuwe ideeën over het verbeterpotentieel.

~ Scan Facilitair Contract

Ken het verschil tussen het afgesproken prestatieniveau en de werkelijk geleverde kwaliteit van uw leveranciers en stuur scherper op uw facilitaire contracten met de scan van facilitaire contracten.

~ Hospitality scan

Leg accenten op de ingrediënten voor pure hospitality en creëer een optimale gastvrijheidsbeleving voor uw medewerkers en gasten.

~ Totaalscan Ontvangstmanagement

Maak de ervaring van de gast onvergetelijk en ontdek mogelijkheden voor het ultieme gastvrijheidsgevoel.

~ Intern klanttevredenheidsonderzoek

Een effectief en diepgravend instrument voor inzicht in de interne mate van tevredenheid over uw facilitaire diensten. Vind de ideale verbinding tussen enerzijds de interne verwachtingen van het facilitaire aanbod en anderzijds de manifestatie van uw facilitaire organisatie.

~ Bedrijfshulpverlening en brandveiligheid

Praktijkgerichte en gebouwgerelateerde training van uw bedrijfshulpverleners op basis van de geldende wet- en regelgeving zorgt voor een adequate en gedecideerde aanpak van eventuele calamiteiten.

Realiseer een veilige werkomgeving door te vertrouwen op uw BHV-organisatie

~ Safety scan

Een blauwdruk van de gewenste mate van veiligheid op uw locatie wordt ontworpen na een gedegen inventarisatie van de risico's. 

Passende maatregelen voorkomen stagnatie in uw bedrijfsprocessen.

~ CCTV-camerasystemen

Laat kwalitatief hoogwaardige camerasystemen waken over de veiligheid van uw medewerkers en uw gasten. Optimaliseer het veiligheidsgevoel met geavanceerde techniek.

OFFERTEFORMULIER

Contactgegevens

Adresgegevens

Uw keuze

Facility scan
Scan facilitair contract
Hospitality scan
Totaalscan Ontvangstmanagement
Intern Klanttevredenheidsonderzoek
Bedrijfshulpverlening en Brandveiligheid
Safety scan
CCTV-camerasystemen